Incorporación: Última semana de Agosto, primeiros setembro 2025
Requisitos:
- Titulación: Licenciatura en Química, Bioloxía, Enoloxía, Ciencias e Tecnoloxía dos Alimentos, Enxeñería Técnica Agrícola ou Superior Agrónomo, Enxeñeiro Técnico Forestal ou Enxeñeiro de Montes, Enxeñería Industrial, FP. en Viticultura e Enoloxía (valorarase rematando estudos).
- Imprescindible: Vehículo propio e flexibilidade horaria.
Duración aproximada: 1 MES
Valorarase: Interese e/ou formación específica en viticultura e enoloxía.
Oferta:
- 4 postos de traballo.
- Contrato laboral.
- Formación a cargo da empresa.
- Duración: contrato, aprox. 20-30 días
Documentación a presentar:
- Carta de presentación facendo referencia da oferta.
- Currículo vitae.
Prazo: Ata o 25 de agosto
- Sede do Consello Regulador, Edif. Pazo de Mugartegui, Praza da Pedreira, 36002 Pontevedra.
- Vía correo electrónico: Este enderezo de correo está a ser protexido dos robots de correo lixo. Precisa activar o JavaScript para velo.
- Teléfono de contacto: 986 854 850