Nas áreas de: Medio Ambiente, Cambio Climático, Xestión de Recursos Locais, Agricultura, Alimentación, Xestión de Polígonos Industriais e PRL.
Requisitos:
- Con formación específica en cada campo
- Coñecementos de docencia a través de plataforma elearning.
Persoas interesadas enviar currículo antes do 19 de marzo ao enderezo electrónico: Este enderezo de correo está a ser protexido dos robots de correo lixo. Precisa activar o JavaScript para velo.
- AXUDANTES DE CAMAREIROS/AS,
- AXUDANTES/AS DE COCIÑA,
- XEFE/A DE BARRA
- ENCARGADO/A DE COCIÑA
Requisitos:
- FP de hostelería, pódese convalidar con anos de experiencia
- Valoraráse inglés.
- Experiencia 2 anos mínimo
- Idade: 20/50 anos
- Ofrécese aloxamento
- Horario: de abril a xuño (fins de semana)
De xuño a setembro ( de luns a domingo sempre cun día e medio libre á semana)
- Disporá dun día e medio libre á semana
Persoas interesadas enviar currículos ao enderezo electrónico: Este enderezo de correo está a ser protexido dos robots de correo lixo. Precisa activar o JavaScript para velo. indicando no asunto o/os postos para os que te postulas.