Curso de Auxiliar de Produtos Frescos que se celebrará na cidade de Pontevedra en colaboración con supermercados FROIZ a partir de mediados de setembro deste ano.
Esta formación está especialmente deseñada para persoas con discapacidade ou incapacidade laboral interesadas en traballar no sector da alimentación.
Formación especializada para traballar en:
-
Carnicería
-
Charcutería
-
Peixaría
-
Froitería

Durante a formación adquirirás competencias prácticas e teóricas para:
-
Despachar ao público con profesionalidade
-
Montar e manter os mostradores
-
Realizar pedidos e xestión de stock
-
Implantar ofertas e promocións
-
Aplicar os controis de seguridade e hixiene alimentaria

-
Inicio: Mediados de setembro
-
Fin: Finais de outubro
-
60 horas de formación teórico-práctica
-
100 horas de prácticas nunha empresa recoñecida do sector da alimentación

-
Combinado de mañá e tarde
-
Localización: Cidade de Pontevedra

PREINSCRÍBETE AQUÍ: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=erF4bNg9k0GnTVCJzPZdS8JBW615IYpHksxBGFGt7KxURUJWRUk5SlhVMDgyMTdRVjZRS01COU5KTC4u